Γ. Νικητιάδης: «Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη, ένας χρόνος συγκάλυψης από τη ΝΔ»

Γ. Νικητιάδης: «Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη, ένας χρόνος συγκάλυψης από τη ΝΔ»

Δήλωση του Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό έγκλημα των Τεμπών:

«Ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών η μνήμη των 57 νεκρών και οι οικογένειες τους αναζητούν δικαίωση. Ένας χρόνος που η κυβέρνηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να λάμψει η αλήθεια. Αντιθέτως η κυβερνητική συγκάλυψη που εντέχνως σκηνοθετήθηκε με τη στάση της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή αποκαλύπτει τις ευθύνες που υπάρχουν και βαραίνουν τη ΝΔ. Υπήρξα μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής από την οποία το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε καταγγέλλοντας τη μεθοδευμένη συγκάλυψη των πραγματικών αιτίων του εγκλήματος από την καταχρηστική άσκηση των δικαιωμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Η αλήθεια όμως όσες προσπάθειες και να γίνουν από την πλευρά των υπευθύνων της τραγωδίας και αυτών που τους καλύπτουν δεν υπομένει το «μπάζωμα» και θα αναδειχθεί»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr