Γ. Κρητικός : Εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα

 

Γ. Κρητικός : Εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Προτροπή του Αντιπεριφερειάρχη

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

προς τους εργαζόμενους και επαγγελματίες της Κω

για συμμετοχή στην εκπαίδευση πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έδωσε μεγάλη μάχη για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας. Διέθεσε μέχρι σήμερα περισσότερα από 5 εκ. ευρώ για την αγορά μηχανημάτων μοριακής ανάλυσης εξετάσεων, θαλάμων απομόνωσης και υποδοχής ασθενών, σύγχρονων αναπνευστήρων, κλωβών αρνητικής πίεσης (κάψουλες) για ασφαλείς διακομιδές ασθενών, κά. Πέτυχε να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας, συνέβαλε στη μη διασπορά του κορωνοϊού και ενίσχυσε το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών μας.

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στη δεύτερη φάση, στη σταδιακή προσαρμογή στη νέα κανονικότητα. Κατά την περίοδο αυτή, βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι η επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας στα νησιά μας και η ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της περιοχής μας. Ήδη αναλάβαμε δύο πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες. Πήραμε απόφαση για τη μίσθωση ξενοδοχείων φιλοξενίας στους τουριστικούς προορισμούς των νησιών μας για όσους επισκέπτες νοσήσουν και οργανώνουμε την εκπαίδευση όλων των εργαζομένων και επαγγελματιών πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Προτρέπω τους συμπατριώτες μας να κάνουν εγγραφή (www.katartisi-pnai.gr) και να παρακολουθήσουν τα δωρεάν σεμινάρια που θα γίνουν μέσω διαδικτύου. Εκτός από τη βεβαίωση παρακολούθησης, θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες και θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της εικόνας της Κω ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr