Γ. Κοκαλάκης: Απογοητευτικά τα όσα συμβαίνουν στην Κέφαλο

Γ. Κοκαλάκης: Απογοητευτικά τα όσα συμβαίνουν στην Κέφαλο

Πηγή: www.vimatisko.gr

27 Μαρτίου 2024.
Πέρασε η Καθαρά Δευτέρα, η 25η Μαρτίου, η πρώτη πτήση από εξωτερικό ήρθε και μαζί της έφερε και τους πρώτους επισκέπτες για το Χωριό μας.
Σίγουρα όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με το έργο του αποχετευτικού, οι εργασίες στάσιμες, οι δρόμοι ανοιχτοί και σίγουρα όλοι θα έχουν την απορία τι θα γίνει σε λίγες μέρες που η κίνηση στον κεντρικό δρόμο θα αυξηθεί.
Και εκεί κανείς θα ακούσει την χιλιοειπωμένη δικαιολογία φταίει η αρχαιολογία, και όμως αν κοιτάξει κανείς την δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης μου θα δει ένα μικρό εργοτάξιο σε ένα από τα κεντρικά αντλιοστάσια που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην παραλία, μια πρόχειρη περίφραξη, μπάζα, ξύλα και μια εικόνα που βλέπουν ήδη οι πρώτοι επισκέπτες αλλά και μήνες τώρα οι κάτοικοι του χωριού μας και σίγουρα εκεί ευθύνη δεν έχει η αρχαιολογία!!!
Και η προχειρότητα συνεχίζεται, Info Kiosk,  27 Αυγούστου του 2022 τοποθετήθηκαν και από τότε μένουν εκεί να ρημάζουν χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή χρήση τους, στην περίπτωση μας δεν έχει καν ρεύμα, άλλο ένα έργο βιτρίνας και κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος.
Μια Δημοτική Αρχή και μια «Νέα» Δημοτική Περίοδος στην οποία η Τύχη παίζει καθοριστικό παράγοντα, μια και όλα μοιάζουν να είναι αφημένα σε αυτήν!

Τρέχουν στον Δήμο στην πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση να δημιουργήσουν κωδικούς με τους οποίους με απευθείας αναθέσεις θααααα γίνει μια προσπάθεια να καθαριστούν οι κοινόχρηστοι χώροι, οι δρόμοι κτλ!

Όσο για τα έργα, 580.000€ μένουν από την σύμβαση των ασφαλτοστρώσεων που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, όμως όπως είδαμε, να μην τελειώνει ποτέ το τμήμα που ξεκίνησε προς τον Άι Γιάννη, όπως επίσης και τα τμήματα που ξεκίνησαν προεκλογικά και σταμάτησαν και μάλιστα τα άφησαν κυριολεκτικά στη μέση, άγνωστο λοιπόν το γίνεται με την σύμβαση αυτή.
Απογοητευτικά λοιπόν τα όσα συμβαίνουν και τα όσα θα έπρεπε να έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους, αλλά δυστυχώς καπου στην πορεία χάθηκαν.

(από το facebook του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κοκαλάκη)

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr