Γ.ΚΙΤΣΗΣ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Γ.ΚΙΤΣΗΣ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

1. Επειδή η εικόνα της καθαριότητας στο νησί παραμένει αρνητική, γιατί δεν πλένονται -καθαρίζονται τα πεζοδρόμια – δρόμοι-ποδηλατόδρομοι-κάδοι απορριμμάτων.
Αυτό οφείλεται στην υποστελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας.
1η φωτογραφία. Ειδικό μηχάνημα αφαίρεσης ρύπων, τσιχλών και βρομιάς από πεζοδρόμια και πλατείες  στην Καλαμάτα. Ο ειδικός « ατμοκαθαριστής » ξεκίνησε το έργο του από το κέντρο της πόλης, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναμένεται σε δύο εβδομάδες να έχουν καθαριστεί περίπου 10.000 τμ στο κέντρο της πόλης. Περισσότερα εδώ:
2η  φωτογραφία.  Ο ποδηλατόδρομος στα δελφίνια με ρύπους και τσίχλες.
3η   φωτογραφία.  Το πεζοδρόμιο μπροστά από το λιμεναρχείο με ρύπους και τσίχλες .
2.  Στον δήμο Ρεθύμνου προβλέπονται τα παρακάτω:
   Το έργο «Καθαριότητα-Οδοκαθαρισμός» αφορά την αποκομιδή στην παλιά πόλη και τον καθαρισμό των δρόμων στην πόλη…..  Επιπλέον, ο εργολάβος υποχρεούται να διαθέτει όχημα με μηχάνημα καθαρισμού υδροαμμοβολής προκειμένου να καθαρίζονται κτίρια και άλλα σημεία από γκράφιτι, συνθήματα και πολύχρωμα σχέδια στους τοίχους, κολλημένα υλικά και τσίχλες σε πεζοδρόμια και πλατείες, όπως και να καθαρίζονται τα σκουριασμένα κάγκελα………..Περισσότερα εδώ:
3. Η δημοτική αρχή να προσφύγει στην χρήση ιδιωτικών συνεργείων για την καθαριότητα.
4.Ο Δήμαρχος να επιβλέψει την ανασύνταξη της υπηρεσίας καθαριότητας αφού γίνει πρώτά  δημόσια  διαβούλευση και μελετηθούν τα προβλήματα ώστε  να δοθεί  ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας στο νησί και να αλλάξει η αρνητική εικόνα που δυσφημεί το νησί μας.
 5. Προτείνεται οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς, οι συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική, καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr