Γ. Θεμέλαρος: “Όταν άλλοι στα κρίσιμα ζητήματα πορεύονται με υπευθυνότητα, ο δήμαρχος Λέρου επιλέγει τα ψεύδη και την πολιτική εξαπάτηση”

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Θεμέλαρου, για όσα ψευδή αναφέρονται σε σημερινό Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια

Σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου επέδειξε την πιο κατάπτυστη και αισχρή πολιτική συμπεριφορά που θα μπορούσε να δείξει ένα πολιτικό πρόσωπο.

Η προσπάθειά του να με παρουσιάσει ότι συμφωνώ με τις απόψεις του στο μεταναστευτικό ζήτημα, είναι επιεικώς χυδαία, ενώ το Δελτίο Τύπου που έδωσε νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα είναι απολύτως ψευδές σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου.

Αν με τέτοιες μεθόδους προσπαθεί να εκμαιεύσει τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας, χτυπάει λάθος πόρτα.

Κατανοώ το αδιέξοδό του και την αμηχανία του, όταν ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το πρόβλημα που σήμερα αντιμετωπίζει το νησί του. Τις συμφωνίες με την προηγούμενη κυβέρνηση, τις έκανε αυτός και οι δηλώσεις του είναι καταγεγραμμένες, όπως και του τότε Υπουργού Άμυνας.

Δεν θα βρει ούτε στην Περιφερειακή Αρχή, ούτε σε μένα προσωπικά, το άλλοθι και την κάλυψη που αναζητά. Οι θέσεις οι δικές μου και της Περιφερειακής Αρχής, είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών.

Απλώς για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος Λέρου επιβεβαιώνει ότι, όταν άλλοι στα κρίσιμα ζητήματα πορεύονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αυτός επιλέγει την πολιτική εξαπάτηση και αγυρτεία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

Πολιτική

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας Στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε. (INSULEUR) και

©2020 radioproto.gr