Γυαλιά ηλίου και προστασία. Συμβουλές από τον οπτικό Σταύρο Κατρά

Γυαλιά ηλίου και προστασία. Συμβουλές από τον οπτικό Σταύρο Κατρά

Όταν επιλέγεται ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το βασικό είναι να διαθέτουν οι φακοί προστασία από τον ήλιο. Τα γυαλιά ηλίου στα Οπτικά Κατράς έχουν αυστηρά 100% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία .

 Σημαντικός παράγοντας είναι και η κατασκευή. Η κατασκευή του φακού ηλίου πρέπει να είναι ομοιόμορφη χωρίς οπτικά σφάλματα και αυτό ξεχωρίζει ένα ποιοτικό γυαλί από ένα χαμηλού κόστος.

 Η προστασία στους φακούς ηλίου είναι ανεξάρτητη από την σκουρότητα καθώς σε όλους τους φακούς υπάρχει το φίλτρο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία .

Καλό είναι να φοράμε τα γυαλιά ηλίου όλο τον χρόνο και όχι μόνο την καλοκαιρινή εποχή. Δεν κοιτάμε τον ήλιο κατάματα , επιλέγουμε γυαλιά ηλίου με βάση το σχήμα του προσώπου μας και δίνουμε στο στυλ μας την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά .

Στα Οπτικά Κατράς θα βρείτε νέα μοντέλα και τάσεις. Αυτό το καλοκαίρι , έφερε και νέες συνεργασίες με τρεις από τις πιο επώνυμες εταιρείες Moncler ,McM ,MaxandCo.

Μην ξεχνάτε ότι σας περιμένουν σούπερ προσφορές και εκπτώσεις!

Οπτικά Κατράς

Λ. Βύρωνος και Ελ Βενιζέλου γωνία, Κως

Τηλ 22420 23618

Κατράς για να μετράς!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr