ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: Η προετοιμασία για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Share This Post

 

ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: Η προετοιμασία για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ρεπορτάζ : Στέργος Χατζηστέργου

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητριών του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ , προκειμένου να λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής που θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου στην Κρήτη και στις  20 Δεκεμβρίου  2020 στην Αθήνα.
Η προπονήτρια κυρία Μάγκυ Μιχαηλίδου αναφέρεται στην προετοιμασία των αθλητριών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για την συνεχή πρόοδο της ρυθμικής γυμναστικής.
 
Οι νεαρές αθλήτριες είναι ιδιαίτερα χαρούμενες που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, για κάποιες από τις οποίες θα είναι η πρώτη φορά.
Επίσης η κυρία Μάγκυ Μιχαηλίδου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Βίντεο αναπαραγωγή: giafkasports.gr
    

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by