ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: Η προετοιμασία για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

 

ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: Η προετοιμασία για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ρεπορτάζ : Στέργος Χατζηστέργου

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητριών του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ , προκειμένου να λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής που θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου στην Κρήτη και στις  20 Δεκεμβρίου  2020 στην Αθήνα.
Η προπονήτρια κυρία Μάγκυ Μιχαηλίδου αναφέρεται στην προετοιμασία των αθλητριών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για την συνεχή πρόοδο της ρυθμικής γυμναστικής.
 
Οι νεαρές αθλήτριες είναι ιδιαίτερα χαρούμενες που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, για κάποιες από τις οποίες θα είναι η πρώτη φορά.
Επίσης η κυρία Μάγκυ Μιχαηλίδου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Βίντεο αναπαραγωγή: giafkasports.gr
    

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

Πολιτική

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας Στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε. (INSULEUR) και

©2020 radioproto.gr