Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω : Στην Κω η Γαλλίδα δημοσιογράφος  Clarrisse Duppre από το γαλλικό και γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι “Arte”

Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω : Στην Κω η Γαλλίδα δημοσιογράφος  Clarrisse Duppre από το γαλλικό και γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι “Arte”

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε πρόγραμμα φιλοξενίας από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου για μια Γαλλίδα δημοσιογράφο την Clarrisse Duppre από το γαλλικό και γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι “Arte”, με σκοπό την προβολή της Κω στην εκπομπή “Invitation au Voyage” (Πρόσκληση για ταξίδι), μέσω δυο (2) επτά λεπτών ντοκιμαντέρ με θέμα την Ιπποκρατική Ιατρική, το Ασκληπιείο, την κατασκευή μεταξιού και τον επιστήμονα Πραξαγόρα (δάσκαλος στην ιατρική σχολή της Κω). Τα ντοκιμαντέρ πρόκειται να προβληθούν (δυο φορές) Φεβρουάριο με Ιούνιο του έτους 2023, σε Γαλλία και Γερμανία και μέσω δορυφόρου σε 47 χώρες.

Το τηλεοπτικό κανάλι Arte απευθύνεται σε κοινό μεταξύ 400.00-800.000 θεατών σε Γαλλία και Γερμανία και σ΄ ένα παγκόσμιο κοινό (από 47 χώρες) με 1 εκατομμύριο θεατές την ημέρα.

 

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «Kipriotis Panorama Hotel & Suites» για την δωρεάν διαμονή, τον κ. Θεοδόση Διακογιάννη από το Δ.Ι.Ι.Κ., τον ξεναγό κ. Ιωάννη Σακαβάρα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοταξί & Συνδέσμου Ιδιοκτητών ταξί Κω κ. Εμμανουήλ Κίννα για την δωρεάν μετακίνηση των δημοσιογράφων από και προς το λιμάνι και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Holiday Autos του κ. Ευάγγελου Σουρασή για τη διάθεση αυτοκινήτου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr