Γιώργος Νικητιάδης : Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της Α΄Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλη Καζαμία 

Γιώργος Νικητιάδης : Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της Α΄Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλη Καζαμία 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α΄ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μανώλη Καζαμία, είχε ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και πρώην υφυπουργός Τουρισμού – Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης ενημερώθηκε για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου. Κυριότερο από αυτά είναι η έλλειψη προσωπικού και η υποστελέχωση διαφόρων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα τονίστηκε ιδιαίτερα η μη πρόβλεψη ύπαρξης Τμήματος Συνοριοφυλακής στο νησί της Ρόδου, καθώς και οι διάφορες και πολλές ιδιαιτερότητες που προέρχονται από την ανάγκη φύλαξης ενός ολόκληρου νησιωτικού συμπλέγματος.

Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με την αύξηση της τουριστικής κίνησης και με την αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, τα προβλήματα αυτά γίνονται εντονότερα και οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Α΄ Διεύθυνση Δωδεκανήσου υπερβάλλουν εαυτόν με μεράκι και ζήλο για την όσο το δυνατόν βέλτιστη εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «Μία τόσο σημαντική υπηρεσία όπως είναι αυτή της Αστυνομίας θα πρέπει να στελεχωθεί άμεσα με το απαραίτητο προσωπικό καθώς η συμβολή της είναι κομβικής σημασίας για το νησί της Ρόδου και τα νησιά που έχει υπ΄ευθύνη της».

Τέλος, ευχαρίστησε τόσο τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καζαμία όσο και το προσωπικό της Α΄ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για το έργο τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ευτέρπη Παπαχρήστου: Αναβάθμιση ποιότητας ζωής με ουσιαστικές παρεμβάσεις 

Ευτέρπη Παπαχρήστου: Αναβάθμιση ποιότητας ζωής με ουσιαστικές παρεμβάσεις  🔺Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας με παρεμβάσεις που κάνουν τη διαφορά!🔼Στην #ΔύναμηΑλλαγής, επενδύουμε σε υποδομές και υπηρεσίες

Ενημέρωση

Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη: Για μία Κω που θα ακτινοβολεί σε όλο τον κόσμο 

Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη: Για μία Κω που θα ακτινοβολεί σε όλο τον κόσμο  Με το τρίπτυχο “Διεθνής Παρουσία, Εξωστρέφεια, Πρωτοπορεία”, στοχεύω να δημιουργήσουμε μια Κω

©2020 radioproto.gr