Γιώργος Νικητιάδης : Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της Α΄Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλη Καζαμία 

Share This Post

Γιώργος Νικητιάδης : Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της Α΄Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλη Καζαμία 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α΄ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μανώλη Καζαμία, είχε ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και πρώην υφυπουργός Τουρισμού – Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης ενημερώθηκε για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου. Κυριότερο από αυτά είναι η έλλειψη προσωπικού και η υποστελέχωση διαφόρων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα τονίστηκε ιδιαίτερα η μη πρόβλεψη ύπαρξης Τμήματος Συνοριοφυλακής στο νησί της Ρόδου, καθώς και οι διάφορες και πολλές ιδιαιτερότητες που προέρχονται από την ανάγκη φύλαξης ενός ολόκληρου νησιωτικού συμπλέγματος.

Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με την αύξηση της τουριστικής κίνησης και με την αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, τα προβλήματα αυτά γίνονται εντονότερα και οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Α΄ Διεύθυνση Δωδεκανήσου υπερβάλλουν εαυτόν με μεράκι και ζήλο για την όσο το δυνατόν βέλτιστη εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «Μία τόσο σημαντική υπηρεσία όπως είναι αυτή της Αστυνομίας θα πρέπει να στελεχωθεί άμεσα με το απαραίτητο προσωπικό καθώς η συμβολή της είναι κομβικής σημασίας για το νησί της Ρόδου και τα νησιά που έχει υπ΄ευθύνη της».

Τέλος, ευχαρίστησε τόσο τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καζαμία όσο και το προσωπικό της Α΄ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για το έργο τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by