Γιώργος Κυρίτσης: H δημοτική αρχή δεν έχει σχεδιασμό για τις σχολικές υποδομές

Share This Post

 

Γιώργος Κυρίτσης: H δημοτική αρχή δεν έχει σχεδιασμό για τις σχολικές υποδομές

Πηγή: Kostv.gr

Foto: kosnews24.gr 

Για τις σχολικές υποδομές της Κω, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος κατηγορεί τη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη των σχολικών δομών λόγω μη συντήρησης τους  και υπογραμμίζει πως η δημοτική αρχή έχει αποτύχει στο σχεδιασμό της.

Ο κ.Κυρίτσης αναφέρθηκε στην περίοδο της δικής του διοίκησης στο δήμο της Κω την περίοδο 2014-2019 υπογραμμίζοντας πως στο σύνολο της η τότε δημοτική αρχή έπραξε τα μέγιστα για να «κρατηθούν όρθιες» οι δομές και να δρομολογηθούν νέες.

Ερωτηθείς  για το ποιος ήταν ο σχεδιασμός της δικής του θητείας για τα σχολεία, απάντησε πως είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία των σχολικών επιτροπών και επίσημανε πως αντίστοιχος σχεδιασμός και ενδιαφέρον υπήρξε και από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου της Κω.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by