ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ – Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ – Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου

Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη

για τις πωλήσεις του άλμπουμ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ

Ένα πρωτοποριακό live YouTube event από την Cobalt Music 

Στο studio της Digital Minds στο Μαρούσι διοργανώθηκε χθες Πέμπτη 16.12.21 η απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη για τις εξαιρετικές πωλήσεις του άλμπουμ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ», απονομή που συνοδεύτηκε από ένα live YouTube event, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες από τα σπίτια τους και όπου όλα τα τραγούδια του άλμπουμ παίχτηκαν ζωντανά σε ατμοσφαιρικές διασκευές για πιάνο, βιολιά και τσέλο.

 

Στην αρχή της εκδήλωσης, η ιδιοκτήτρια της Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντίππα παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον ξεχωριστό τραγουδοποιό, τονίζοντας «πόσο μοναδικά αποδίδονται σε αυτά τα τραγούδια τα βαθιά συναισθήματα και οι σκέψεις όλων μας» και στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαμπάνης, αφού ευχαρίστησε τη δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music και όλους τους συντελεστές και τους συνεργάτες του για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ερμήνευσε τα τραγούδια με τη σειρά που δημιουργήθηκαν, αφηγούμενος με χιούμορ και συγκίνηση την ιστορία πίσω από το καθένα από αυτά.

 

Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης η στιχουργός ολόκληρου του άλμπουμ Ελεάνα Βραχάλη, ο παραγωγός Χρήστος Σούμκα και ο Μιχάλης Παπανικολάου, διευθυντής ελληνικού ρεπερτορίου της Cobalt Music.

 

 

 

 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by