ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ: ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ …

Share This Post

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ: ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ …

Είναι γνωστό το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Καρπάθου και της Κάσου,

Όπως επίσης και των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων των κατοίκων τους , τόσο στα νησιά τους όσο και στην Αττική.

 

Η κυβέρνηση-μπαταχτσής του Κυριάκου Μητσοτάκη χρωστούσε μερικές δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ σε ακτοπλοϊκή εταιρεία, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην ανταποκρίνεται στις σχετικές προκηρύξεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και τα νησιά να στερούνται αξιόπλοου πλοίου ή ακόμα κατά διαστήματα και οποιουδήποτε πλοίου.

Αλλεπάλληλες παρεμβάσεις βουλευτών, κυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων, αλλά και άλλων παραγόντων και το θαύμα έγινε, η Κυβέρνηση τακτοποίησε την οφειλή της και βρέθηκε αξιόπλοο πλοίο για να δρομολογηθεί στην γραμμή της Κασοκαρπαθίας.

Διαγκωνισμός κυβερνητικών βουλευτών για το ποιος φρόντισε και δόθηκε η λύση και πανηγυρισμοί για την φιλόστοργη Κυβέρνηση που είναι πάντα δίπλα στους νησιώτες και εξασφάλισε αξιόπλοο πλοίο από 1/4 .

Καλόπιστοι οι κάτοικοι των νησιών μας, οι φοιτητές και οι επιθυμούντες να επισκεφθούν την Κάρπαθο και την Κάσο, σχεδίαζαν τα ταξίδια τους ενόψει του Πάσχα.

Και ξαφνικά νέοι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για έναρξη των δρομολογίων από 20/4 …

Έλεος κύριοι της Κυβέρνησης. Φοβηθήκατε τις εκλογές και τις πάτε πίσω μετά την εγκληματική τραγωδία των Τεμπών, αλλά το Πάσχα παραμένει σταθερά στις 16/4, η Κυριακή των Βαΐων στις 9/4 και η Κυριακή του Θωμά στις 23/4 και οι νησιώτες είναι αδύνατο να σχεδιάσουν τη μετάβαση στο νησί τους.

Και βέβαια όλοι αδιακρίτως βιώνουν το πρόβλημα της ακρίβειας των εισιτηρίων και την αναλγησία της Κυβέρνησης να διατηρεί στην κατάψυξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο .

Δικαιούμεθα λοιπόν να λέμε

Πρέβελης και Olympus, άλλη μια κυβερνητική συγνώμη…

Blue Star ΧΙΟΣ σε αναβολή έναρξης δρομολογίων …

Και βεβαίως

Κυριάκος Μητσοτάκης και Επιτελικό Κράτος σε αποδρομή .

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by