Για στοχοποίηση των προέδρων των γιατρών από τον βουλευτή Γιάννη Παππά κάνει λόγο το Σωματείο Νοσοκομειακών γιατρών Κω 

Share This Post

Για στοχοποίηση των προέδρων των γιατρών από τον βουλευτή Γιάννη Παππά κάνει λόγο το Σωματείο Νοσοκομειακών γιατρών Κω 

Δυστυχώς ο κος Παππάς στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα. Το πρόσφατο κοινό Δελτίο Τύπου των ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου και Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών θα έπρεπε μόνο να τον προβληματίσει αφού αναφέρονται σε αυτόν, και όχι μόνο, συλλογικά όργανα.

Οι κομματικές ταυτότητες όσον έχουμε, δεν είναι κρυφές στον Κωακό αλλά και τον Δωδεκανησιακό λαό, ωστόσο ουδεμία σχέση έχουν με την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Προτεραιότητα είναι η υγεία των κατοίκων και όσων επισκέπτονται το νησί.

Είναι γνωστό και πιθανό ως υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ να ζητήσω την ψήφο στις προσεχείς εκλογές, όπως είναι γνωστό επίσης ότι ο ίδιος πολιτεύτηκε στο παρελθόν με την Πολιτική Άνοιξη και σήμερα είναι βουλευτής της ΝΔ.

Γι αυτά ουδέποτε έχει κατηγορηθεί, και δεν θα έπρεπε.

Προκειμένου λοιπόν να προβαίνει σε νέες δηλώσεις , θα ήταν ωφέλιμη η επιθυμία του για ενημέρωση από τα θεσμικά όργανα.

Η δράση και η λειτουργία των οργάνων είναι γνωστή στους πολίτες της Κω, όσο οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις όσων τους εκπροσωπούν. Οι κατηγορίες τύπου δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας, είναι σαφώς ανυπόστατες και δηλώνουν άγνοια.

Ο κατά τα άλλα αγαπητός φίλος Γιάννης Παππάς, δεν θα έπρεπε να αποφεύγει την ενδεχόμενη αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων, αν από αυτή έχει όφελος η κοινωνία!

Είναι σκόπιμο να αντιληφθεί την πραγματική και όχι «τεχνητή κρίση», την οποία ο Κωακός λαός αντιμετωπίζει καθημερινά και φθείρει τόσο τους κατοίκους όσο και τον τουρισμό, και να αναλογιστεί με την κυβέρνηση του, αν εκτός από υποσχέσεις έχουν την δύναμη για άμεσες βελτιωτικές ενέργειες.

Εμείς οι λειτουργοί τη υγείας υποστηρίζουμε και διεκδικούμε υπηρεσίες όπως μας αξίζουν ως Έλληνες πολίτες.

Δεν δεχόμαστε να μας συκωφαντούν. Κανείς από εμάς δεν έχει σταθεί εμπόδιο και ούτε το δικαίωμα έχει, αντιθέτως την υποχρέωση, να συμμετέχει στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και εξέλιξη της δημόσιας υγείας.

Λύσεις υπάρχουν αν θέλουμε να τις δούμε.

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω ΚΩΣ 29/07/2022

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by