Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν σήμερα θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης στο νησί της Λέρου 

Share This Post

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν σήμερα θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης στο νησί της Λέρου 

Χ. Ευστρατίου: «Κάθε πράξη μας απευθύνεται στον πολίτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του, αψηφώντας δυσκολίες και αντιστάσεις που βρίσκουμε στο δρόμο μας»

 

Οι κάτοικοι της Λέρου που είναι υποψήφιοι απόκτησης διπλώματος οδήγησης δεν θα είναι πλέον αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στην Κάλυμνο για να λάβουν μέρος στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης, καθώς, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου, στον οποίο υπάγεται η Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών, διαμορφώθηκε για τον σκοπό αυτό ο κατάλληλος χώρος με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

 

Έτσι, σήμερα, για πρώτη φορά, κάτοικοι της Λέρου έδωσαν τις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης από τον τόπο τους, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις σε άλλο νησί. Η πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη βρήκε τη θετική ανταπόκριση και του Δημάρχου Λέρου, Μιχάλη Κόλια, τον οποίο και ευχαριστεί, καθώς ο Δήμος παραχώρησε τη σχετική αίθουσα για τις ανάγκες των εξετάσεων.

 

«Κάθε πράξη μας απευθύνεται στον πολίτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του, αψηφώντας δυσκολίες και αντιστάσεις που βρίσκουμε στο δρόμο μας. Η πορεία μας σταθερή με γνώμονα μόνο το κοινό καλό» δήλωσε σχετικά ο κ. Ευστρατίου.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

  Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα,

©2020 radioproto.gr is made with by