Γιαννιώτικο : Σε λίγες ημέρες και στην Ιπποκράτους!

«Κάτι ζυμώνεται»  στο ιστορικό κέντρο της Κω καθώς σε λίγες ημέρες έρχεται ακόμη ένα Γιαννιώτικο να προστεθεί στην οικογένεια του γνωστού αρτοποιείου. Έτσι μετά το Τιγκάκι, την Μακρυγιάννη και το Ζιπάρι, σειρά παίρνει το κέντρο της Κω με ένα concept τελείως διαφορετικό, καθώς οι υπεύθυνοι της αγαπημένης τοπικής αλυσίδας αγαπούν να μας προσφέρουν με επιτυχία την παράδοση με την εξέλιξη.

Το νέο Bakery Shop Γιαννιώτικο θα βρίσκεται στην Ιπποκράτους και θα διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου θα σερβίρετε καφές και όλες οι αγαπημένες λιχουδιές. Στην γκάμα των προϊόντων αγαπημένες γεύσεις με τις καλύτερες πρώτες ύλες και πολλές υγιεινές προτάσεις με ειδικά άλευρα , χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.

Στο νέο Γιαννιώτικο στο ιστορικό κέντρο θα διατίθενται επίσης σάντουιτς, σνακ , γλυκά χειροποίητα και πολλά νέες γευστικές εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι την έναρξη του νέου Γιαννιώτικο στην Ιπποκράτους. Εδώ οι φαν των ξεχωριστών προϊόντων θα επιλέγουν πάντα φρέσκες αλμυρές και γλυκές γεύσεις, μέσα από μια πλούσια γκάμα όχι μόνο τις πρωινές αλλά και τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Έως τότε, απολαμβάνουμε όλες τις αγαπημένες γεύσεις σε 3 σημεία. Τιγκάκι, Ζιπάρι και Αρίστωνος & Μακρυγιάννη στην πόλη της Κω. Για την πόλη δωρεάν διανομή στο χώρο σας καθημερινά 07.00 – 15.00 στο τηλέφωνο 22420 24662.

©2019 radioproto.gr is made with by