Γιαννιώτικο Παραδοσιακά Αρτοποιήματα. Κάθε μέρα νέες γεύσεις για κάθε γούστο

Share This Post

Γιαννιώτικο Παραδοσιακά Αρτοποιήματα. Κάθε μέρα νέες γεύσεις για κάθε γούστο

Μοναδικές χειροποίητες γεύσεις σε προκαλούν να τις απολαύσεις.

Γιαννιώτικο Παραδοσιακά Αρτοποιήματα.

Αξεπέραστη ποιότητα και με νέες επιλογές για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή ή αναζητούν νέες προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά.

Προϊόντα vegan , ειδικής διατροφής , ψωμί με διάφορους σπόρους και όχι μόνο. Μόνο στο Γιαννιώτικο θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε αρτοποιήματα, βουτήματα, μπάρες δημητριακών αλλά και γλυκά χωρίς ζάχαρη. 

Από νωρίς το πρωί καφέ με δώρο το νερό, ζεστές σοκολάτες με γεύσεις, ροφήματα για να συνοδέψτε τις ολόφρεσκες πίτες και τα σάντουιτς με διάφορα είδη ψωμιών.

Το Γιαννιώτικο αναλαμβάνει και εκδηλώσεις με υπηρεσίες catering με προϊόντα που αγαπάτε. Νέα μεγάλη γκάμα σε γλυκά , μπισκότα χωρίς ζάχαρη, βιολογικά είδη και λιχουδιές ακαταμάχητες.

Από τις 7 το πρωί διανομή στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 22420 24 662. Με κάθε καφέ , δώρο το νερό και λαμβάνετε μία κάρτα όπου όταν συμπληρώσετε 6 κάρτες, το Γιαννιώτικο σας κερνάει το καφεδάκι σας.

Γιαννιώτικο κοντά μας κάθε στιγμή της ημέρας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by