Γιάννης Παππάς: «τέλος Οκτωβρίου, το επίδομα σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές στη Ρόδο»

 

Γιάννης Παππάς: «τέλος Οκτωβρίου, το επίδομα σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων που επλήγησαν από πυρκαγιές στη Ρόδο»

Μέχρι το τέλος του μηνός, θα λάβουν το επίδομα, οι δικαιούχοι εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Ρόδο. Αυτό διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παππά, μετά από σχετικό ερώτημά του δεύτερου.

Το θέμα του χρονικού διαστήματος αναφορικά με την απόδοση των συγκεκριμένων επιδομάτων, τέθηκε ως αίτημα των ενδιαφερομένων στον κ. Παππά, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Ρόδο, ο οποίος με τη σειρά του, το μετέφερε στον κ. Γεωργιάδη.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία, η οποία κατετέθη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, από τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ρόδου, οι οποίες, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών υπέστησαν ζημιές, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η λειτουργία τους, μπήκαν σε αναστολή λειτουργίας, έως και τρεις μήνες. Οι δε εργαζόμενοι, για το συγκεκριμένο διάστημα, δικαιούνται να λάβουν ως έκτακτο επίδομα από το κράτος το ποσόν των 534 ευρώ έκαστος, μηνιαίως.

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη δήλωσε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Παππάς, ο οποίος τόνισε για άλλη μια φορά, ότι, η κυβέρνηση της Ν.Δ. καθημερινά, με τις πράξεις και τα έργα της, αποδεικνύει στους πολίτες, την εμπιστοσύνη που θα πρέπει να έχουν προς αυτήν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών; Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις, αναφορικώς με την έλλειψη πτητικών μέσων αεροδιακομιδών και το συντονισμό τους στη

©2020 radioproto.gr