Γιάννης Παππάς: «ξεκινάει ο διαγωνισμός για την μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω»

Γιάννης Παππάς: «ξεκινάει ο διαγωνισμός για την μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω»

Προχωράει το σημαντικό έργο του Δικαστικού Μεγάρου της Κω. Μετά από πολυεπίπεδες προσπάθειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννη Παππά, πραγματοποιείται ένα έργο πνοής για το νησί, καθώς σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕ Α.Ε. εγκρίθηκαν με αριθμό 406 τα τεύχη δημοπράτησης. Με αυτή την εξέλιξη, δόθηκε ουσιαστικά το πράσινο φως, για την έναρξη του διαγωνισμού ανάθεσης της σύμβασης μελέτης και κατασκευής του νέου κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου της Κω, προϋπολογισμού 3.500.000 €, η χρηματοδότηση οποίου, θα προέλθει από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και η δημοπράτηση του θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

«Το έργο, αποτελεί εδώ και χρόνια όνειρο και δίκαιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, των κατοίκων του βορείου συγκροτήματος των νησιών μας και δικαίως γίνεται πράξη τώρα, επί κυβερνήσεώς μας. Η ειλικρινής στάση και η επιμονή, αποδίδει πάντα καρπούς. Η προσωπική μου συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Κω, τη Δημοτική Αρχή και τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, έφερε τα σημερινά αποτελέσματα.

Η Κως, το δεύτερο σε μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου, το αξίζει. Όπως και όλα τα νησιά μας, αξίζουν τις καλύτερες υποδομές» δήλωσε ο κ. Παππάς, αναφορικά με τη δρομολόγηση του έργου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr