Γιάννης Παππάς «Η πολιτική ειλικρίνεια, είναι η δική μας καινοτομία»

Γιάννης Παππάς «Η πολιτική ειλικρίνεια, είναι η δική μας καινοτομία»

«Τα έργα και όχι τα λόγια χαρακτηρίζουν το σύνολο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο και τις γρήγορες ενέργειες με τις οποίες θα αποκατασταθούν και θα δικαιωθούν οικονομικά οι πολίτες, διαφόρων κοινωνικών διαβαθμίσεων» δήλωσε ο Υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς, αναφερόμενος στην παρουσίαση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, με τίτλο «ενίσχυση εισοδήματος μισθωτών, νέων και οικογένειας. «Αρχή μας είναι, να δεσμευόμαστε με πράξεις και ενέργειες με περιεχόμενο και ουσία. Ενέργειες με πασιφανή αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ήταν δίκαιη υπόσχεση του πρωθυπουργού μας προς τους πολίτες και γίνεται πράξη τον επόμενο χρόνο, όπως ακριβώς δεσμεύθηκε ο ίδιος.

Μετά την ανακούφιση των νοικοκυριών και τη συμβολή στα έξοδα σίτισης, ενέργειας και καυσίμων, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, οι Έλληνες θα ξεκινήσουν να παραπέμπουν τη μνήμη τους στην προ τελικής οικονομικής κρίσης εποχή, τότε που οι μισθοί έβγαζαν από τη δύσκολη θέση πολλά νοικοκυριά. Το νέο νομοσχέδιο που αφορά σε μισθούς και συντάξεις είναι μελετημένο, αποδίδει δικαιοσύνη σε διάφορους κλάδους και διαφόρων θέσεων εργαζόμενους, ενισχύει με συγκεκριμένα μέτρα το εισόδημα των πολιτών, μειώνει φόρους και αυξάνει τα εισοδήματα. Μελετημένο, συνετό, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής και τις δυνατότητες της χώρας μας και με γνώμονα, την ανακούφιση των πολιτών» τόνισε ο κ. Παππάς και διευκρίνισε:

«Ως αρχιτέκτονες της πολιτικής, αυτοπροσδιορίστηκαν πολλοί και με διάφορα κριτήρια κατά το παρελθόν. Όμως η δίκαιη πολιτική είναι δύσκολο εγχείρημα με συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Συνδυαστικά, η αρχιτεκτονική είναι τέχνη και επιστήμη μαζί, με όραμα, προοπτική και τους δικούς της κανόνες επίσης. Η αρχιτεκτονική της δίκαιης πολιτικής, αξιώνει υψηλές απαιτήσεις υπέρ των πολιτών».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr