Γιάννης Παππάς: Από τις 6 Μαΐου το γρήγορο πλοίο θα εξυπηρετεί Κάσο και Κάρπαθο.

Γιάννης Παππάς: Από τις 6 Μαΐου το γρήγορο πλοίο θα εξυπηρετεί Κάσο και Κάρπαθο

Σε επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ενημερώθηκε ότι από τις 6 Μαΐου θα γίνει πράξη η δίκαιη απαίτηση των κατοίκων της Καρπάθου και Κάσου για αντικατάσταση του πλοίου «Πρέβελης», με το γρήγορο πλοίο Β’ κατηγορίας «Νήσος Χίος», το οποίο θα εξυπηρετεί και θα συνδέει ταχύτερα και με ασφάλεια τα νησιά μας με τον Πειραιά και την Κρήτη.

Ο κ. Παππάς δήλωσε την ικανοποίηση του, για την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας, που έκαναν πράξη αυτό που καμία Κυβέρνηση δεν είχε κάνει έως τώρα.

Όπως ο ίδιος τόνισε: «νιώθω ιδιαίτερη χαρά, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Βουλευτής Δωδεκανήσου, δίνεται λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, το οποίο είχα μεταβιβάσει στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη , αλλά και στον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr