Γιάννης Μαντούκος για έλευση και αποχώρηση παθολόγου στο νοσοκομείο Κω: ” Μας τρολάρουν και μας κοροϊδεύουν. Ντροπή” Τι είπε για Ν. Σαντορινιό (ηχητικό)

Share This Post

 

Γιάννης Μαντούκος για έλευση και αποχώρηση παθολόγου στο νοσοκομείο Κω: ” Μας τρολάρουν και μας κοροϊδεύουν. Ντροπή” Τι είπε για Ν. Σαντορινιό (ηχητικό)

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαντούκος με αφορμή τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού με τον οποίος διατηρούσαν προσωπικούς φιλικούς δεσμούς αλλά και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την παθολόγο που ήρθε στο νοσοκομείο Κω και έφυγε σε λίγες ημέρες, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο το πρωί της Πέμπτης.

Αρκετά φορτισμένος για τα όσα συμβαίνουν, επέρριψε ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση για τα όσα συμβαίνουν στην δημόσια δομή υγείας λέγοντας μεταξύ άλλων: « κάποιοι μας τρολάρουν και αυτό είναι το χειρότερο. Το να παρουσιάζουν μία γιατρό σε ένα κανάλι μία νέα επιστήμονας και να την παρουσιάζουν κάποιοι και να μας λένε ότι την έφεραν για λίγες μέρες και να το λέει ένας πολιτικός που είναι μάλιστα και γιατρός είναι το χειρότερο. Η γιατρός αυτή δεν θα δώσει απλά μία ασπιρίνη. Θα αναγκαστεί να κάνει εξετάσεις, χημειοθεραπείες. Δεν ξέρει ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν ότι η γιατρός αυτή έρχεται μόνο για λίγες μέρες; Είναι ντροπή και που το συζητάμε ότι έρχεται γιατρός για πέντε δέκα μέρες. Δηλαδή τι θέλετε να χρυσώσετε το χάπι; Έχετε αναλογιστεί τι σημαίνει χημειοθεραπεία; Εσείς κύριοι που μιλάτε, η διοίκηση του νοσοκομείου , οι πολιτικοί προϊστάμενοι να κοροϊδεύετε έτσι τον Κωακό λαό μέσα στα πρόσωπά μας; Είναι επικίνδυνο για τους ασθενείς να πιστεύουν ότι έρχεται γιατρός. Του διαλύουν την ψυχολογία».

Ο Μαντούκος μίλησε και για τους εξαιρετικούς επιστήμονες που απαρτίζουν αυτή την στιγμή το στελεχιακό δυναμικό του νοσοκομείου και αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες ότι τους επόμενους μήνες θα αναχωρήσει και ο γιατρός κ. Κωνσταντουδάκης.

Στάθηκε και στην τεράστια προσφορά του κ. Μαυροειδή ο οποίος πέρα από ιατρικές υπηρεσίες, έκανε τα πάντα από γραμματεία μέχρι και καθαριότητα για να μείνει όρθια η παθολογική κλινική.

Φυσικά η κουβέντα πήγε και στον αείμνηστο Δωδεκανήσιο πολιτικό Νεκτάριο Σαντορινιό ο οποίος την ώρα που έδινε μία τεράστια και δύσκολη μάχη για την υγεία του, αγωνιζόταν στην βουλή και για τα προβλήματα του νοσοκομείου Κω.

« Κατέθεσε μετά από επιστολή μου στην Βουλή ερώτηση ο Σαντορινιός ενώ δεν ήταν σε κακή κατάσταση. Μου είπε Γιάννη δεν φταίμε οι βουλευτές μόνο, αλλά φταίτε και εσείς γιατί δεν έχετε δυνατή φωνή. Ψηφίσατε την ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου μέσω ΣΔΙΤ». Πρόσθεσε ότι ο εκλιπών έφυγε με ψηλά το κεφάλι και μάλιστα πρότεινε στον Δήμο της Κω να τον τιμήσει.

Ο κ. Μαντούκος αναρωτήθηκε δημοσίως αν γνωρίζει ο περιφερειάρχης ότι ο έπαρχος έκανε δηλώσεις περί της μετακίνησης της γιατρού για λίγες ημέρες μετά από ενέργειες του ίδιου του κ. Χατζημάρκου.

« Καλύτερα αντιπολίτευση στον κ. Χατζημάρκο δεν έχει γίνει με όσα δήλωσε ο έπαρχος. Δεν μας σέβεστε αλλά δεν μας λυπάστε;»

Τέλος ανέφερε ότι θα « Πρέπει να φέρουμε αστρολόγο στην Κω αφού εύχονται κάποιοι η νέα χρονιά να μας φέρει γιατρούς».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by