Γιάννης Κρητικός προς παράταξη Γλυνού: “Λάθος κυβέρνηση θέλετε να πιέσετε συνάδελφοι”

Γιάννης Κρητικός προς παράταξη Γλυνού: “Λάθος κυβέρνηση θέλετε να πιέσετε συνάδελφοι”

“Την ίδια ώρα που εμείς δίναμε τη μάχη για τους συντελεστές ΦΠΑ, εσείς συμμαχούσατε με τους εκλεκτούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στελεχώνατε το ψηφοδέλτιό του στην Περιφέρειά μας”

Με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών τη μειοψηφίας σχετικά με τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης, Γιάννης Κρητικός, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Την Τρίτη, 22/10/2019, και με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Τα λάθη συνεχίζονται από τα στελέχη της μείζονος μειοψηφίας. Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι είτε δεν γνωρίζουν είτε δεν σέβονται τις διαδικασίες λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και ας έδωσαν πρόσφατα όρκο ‘υπακοής στο Σύνταγμα και στους νόμους’. Ευτυχώς που επικράτησαν τελικά οι χαμηλοί τόνοι και η σοβαρή διαχείριση του θέματος από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, που με τον τις ενέργειές της προστάτεψε το κύρος του οργάνου.

Δυστυχώς όμως κάποιοι, πέρα από άγνοια, διαθέτουν και θράσος. Με δηλώσεις τους καλούν σε συστράτευση για να “πιέσουμε την κυβέρνηση”. Αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα μπερδεμένοι. Άλλα επιδιώκουν, άλλα κάνουν και άλλα λένε. Λάθος κυβέρνηση θέλετε να πιέσετε συνάδελφοι. Η σημερινή μειώνει φόρους, μειώνει κρατήσεις σε μισθούς και συντάξεις, και μειώνει τέλη. Έπρεπε να είχατε πιέσει την προηγούμενη κυβέρνηση που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά μας. Όπως έκανε ο Γιώργος Χατζημάρκος και η Περιφερειακή Αρχή με συνέπεια και αποφασιστικότητα ενώνοντας τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης και τον λαό μας σε έναν κοινό στόχο. Την ίδια ώρα που εμείς δίναμε τη μάχη, εσείς συμμαχούσατε με τους εκλεκτούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στελεχώνατε το ψηφοδέλτιό του στην Περιφέρειά μας.

Να είστε σίγουροι ότι δεν εγκαταλείπουμε τον στόχο. Μόλις εκλέξουν οι Δήμοι τα νέα μέλη των οργάνων τους στην Π.Ε.Δ. της νέας Δημοτικής περιόδου αυτές τις μέρες, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τους μειωμένους συντελεστές στον Φ.Π.Α.

Προεκλογικά μπερδέψατε την αίτηση υποψηφιότητας.

Στην πρώτη συνεδρίαση μπερδέψατε τα ψηφοδέλτια. Δηλώσατε δημόσια ότι θα στηρίξετε την επιλογή μας για τη θέση του/της Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά στη μυστική ψηφοφορία προτιμήσατε το ψηφοδέλτιο άλλης παράταξης.

Χθες, μπερδέψατε τα άρθρα του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου βάζοντας σε κίνδυνο το κύρος και την αξιοπιστία του οργάνου μας.

Για το καλό όλων μας, καλά ξεμπερδέματα και γρήγορα!’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr