Γιάννης Κρητικός: Ευχαριστήριο για τα νέα του καθήκοντα ως αντιπεριφερειάρχης 

Γιάννης Κρητικός: Ευχαριστήριο για τα νέα του καθήκοντα ως αντιπεριφερειάρχης 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά αλλά και για τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Ο Περιφερειάρχης μας τιμά την Κω και τη Νίσυρο και αξιοποιεί όλους τους/τις εκλεγμένους/ες σε θέσεις πρώτης γραμμής. Και αυτό αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη αλλά και τη σημασία που δίνει στα νησιά μας.

Γνωρίζω ότι η ευθύνη είναι μεγάλη και ότι μας περιμένει πολλή δουλειά. Με χαρά αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί αγαπάμε την ευθύνη.

Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνουν όσα αξίζουν στα πανέμορφα νησιά μας και στους περήφανους συμπατριώτες μας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ με τους/τις συναδέλφους με εντιμότητα, συνέπεια και με προσήλωση στους στόχους που έχουμε βάλει για να πάνε τα νησιά μας ακόμα πιο μπροστά!

 

Μετά τιμής,

 

Γιάννης Κρητικός

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι θετική στη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων «Όσοι μιλούν για το δημόσιο πανεπιστήμιο, συμπεριφέρονται σα να μην κυβέρνησαν ποτέ, σα

©2020 radioproto.gr