Γίνε χορηγός του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη για τη νέα αγωνιστική χρονιά

Share This Post

Γίνε χορηγός του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη για τη νέα αγωνιστική χρονιά

Μία νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά και ο νεαρός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ετοιμάζεται να γράψει πάλι πολλές πρωτιές στις ευρωπαϊκές πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για ακόμη μία χρονιά θα λάβει μέρος σε αγώνες σε Ελλάδα. Ιταλία , Ισπανία και αλλού με την μηχανή του. 

Θυμίζουμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Fourquez#28 θεωρείται παιδί φαινόμενο καθώς κάνει εκπληκτικές επιδόσεις και χρόνους και οι επιτυχίες του είναι πολλές. Για ακόμη μία χρονιά, ο Σπύρος Μάριος αγωνίζεται με την βοήθεια των χορηγών των οποίων η βοήθεια είναι σημαντική και πολύτιμη. Εάν και εσείς θέλετε να είστε στην ομάδα χορηγών ,επικοινωνήστε με τον προπονητή και πατέρας του Σπύρου, Μεθόδιο. 

Σε μήνυμα του αναφέρει:

“Δώστε Προσοχή !!!
Για όλους τους επαγγελματίες!!!
Πλησιάζει το τέλος της χρονιάς και είναι ευκαιρία να γίνεται χορηγός στη νέα μου προσπάθεια για το 2020 καθώς μπορείτε να προμηθευτείτε τιμολόγιο για διαφήμιση και να μπει στα έξοδα της επιχείρησης σας.
Βοηθώντας έτσι ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα ή καλέστε: 22420 27 825” . 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω

  Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω Με κάθε λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, παρουσία πλήθους κόσμου

©2020 radioproto.gr is made with by