Β. ΧΑΔΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ

Share This Post

 

Β. ΧΑΔΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ

Ο Τοπικός Σύμβουλος Κω και τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Κω κ. Βασίλης Χαδούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Καθημερινά, πολλοί συμπολίτες μου, τηλεφωνικά είτε στις συναντήσεις μου μαζί τους έχουν κάτι να μου πουν για την κατάσταση και την εικόνα της Πόλης μας.

Από την καθαριότητα και την κατάσταση των υποδομών μέχρι το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργείται από την κακή λειτουργία των φαναριών, της κατάστασης των σημάτων ή τις ανύπαρκτες διαγραμμίσεις των δρόμων.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές αν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να τα αντιμετωπίζει αυτά δίνοντας άμεσα, ή έστω προγραμματίζοντας λύσεις.

Δυστυχώς η απαξίωση της Δημοτικής Κοινότητας από την Δημοτική Αρχή δεν έχει προηγούμενο.

Διάφοροι εκλεγμένοι και κυρίως μη εκλεγμένοι που κάνουν «κουμάντο» το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν φωτογραφίες καμαρώνοντας για το τίποτα που κάνουν.

Τραγικότερη  είναι η εικόνα που δείχνει το νησί μας στουςκατοίκους και τους επισκέπτες μας, μόλις βγουν από το καράβι στο λιμάνι μας.

Χωρίς κανένα σχόλιο σας κοινοποιώ τις φωτογραφίες με την κατάσταση που αντικρύζει κανείς περπατώντας στον εξωτερικό δρόμο του Κάστρου, είτε φτάνοντας στην Κω είτε φεύγοντας από την Κω.

Κατεστραμμένο το πλακόστρωτο, εδώ και δύο χρόνια, υποδέχεται ή αποχαιρετά τους επιβάτες αλλά και όσους κάνουν την βόλτα τους εκεί.

Υπάρχει άραγε Λιμενικό Ταμείο ή όχι;

Το ότι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είναι ο κ. Νικηταράς είναι εντελώς τυχαίο….

Μη μας πουν για την Αρχαιολογία γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Μη μας που για έλλειψη προσωπικού γιατί αρκετές απ’ ευθείας αναθέσεις έχουν κάνει.

Αυτή ίσως να ήταν και η μόνη ή η πιο σοβαρή αν την έκαναν.”

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by