Β. ΠΗ: ΚΑΛΥΨΑΝ ΗΔΗ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 κ.Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά που παριστάνει το Δήμαρχο, ανακοίνωσε μια μεγάλη καινοτομία: την ενημέρωση των επιβατών για τις ώρες άφιξης των λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ή μέ-σω του site.

‘’Ξέχασε’’ όμως πάλι να αναφέρει ότι δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή σε αυτό το έργο αφού είναι ένα έργο που η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυ-ρίτση σχεδίασε, ενέταξε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και ολοκλήρωσε το διαγωνισμό του.

Και η ενημέρωση μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ώρες άφιξης των λεωφο-ρείων της δημοτικής συγκοινωνίας είναι μία μόνο από τις δράσεις του συ-νολικού έργου που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A.

Έχουν προηγηθεί:

1ον) Εγκατάσταση τηλεματικού εξοπλισμού στα λεωφορεία, που θα μεταδί-δει οπτικοακουστικό περιεχόμενο για τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στο νησί αλλά και ενημέρωση για τις στάσεις.

2ον) Εγκατάσταση 10 ηλεκτρονικών πινακίδων σε στάσεις λεωφορείων που θα ενημερώνουν όσους περιμένουν εκεί, για το χρόνο άφιξης κάθε λεωφο-ρείου.

3ον) Ανάπτυξη κεντρικού λογισμικού διαχείρισης στόλου λεωφορείων. Θα υπάρχει πλήρης εικόνα για το που βρίσκεται κάθε λεωφορείο, για την κίνη-ση και τις ανάγκες.

Είναι έργα και δράσεις που αναβαθμίζουν τη δημοτική συγκοινωνία, προ-σφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πολίτες της Κω και στους επι-σκέπτες μας.

Όλα αυτά είναι έργο της Δύναμης Αλλαγής , έργο Κυρίτση, που σκοπίμως αποκρύπτουν γιατί οι ίδιοι δεν έχουν να παρουσιάσουν απολύτως τίποτα.

Η σημερινή δημοτική αρχή έχει ήδη καλύψει το 25% και πλέον του χρόνου της θητείας της και δεν έχει καταφέρει να σχεδιάσει ή να υλοποιήσει ένα δικό της έργο.

Δυστυχώς για την ίδια ο πήχης είναι πολύ ψηλά: θα συγκριθεί με τα 170 έργα που υλοποίησε η Δύναμη Αλλαγής.’’

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by