Β.Καλοπήτας: Να εκφράσουμε την μεγάλη συμμαχία των μη προνομιούχων Ελλήνων

Β.Καλοπήτας: Να εκφράσουμε την μεγάλη συμμαχία των μη προνομιούχων Ελλήνων

Ομιλία στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο νησί της Κω

 

Φίλες και φίλοι,

 

Το ΠΑΣΟΚ δυνάμωσε και πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου για δεκαετίες, εκφράζοντας τη μεγάλη συμμαχία των μη προνομιούχων Ελλήνων. Αυτό ήταν άλλωστε το όραμα του Ιδρυτή μας, Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Σήμερα αποτελεί καθήκον μας να μην αφήσουμε τους πιο ευάλωτους να νιώσουν αποκλεισμένοι, την μεσαία τάξη να νιώσει μετέωρη και τη νέα γενιά να παραλύσει πιστεύοντας ότι τίποτα δεν αλλάζει.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος όπου πριν από έναν χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες εξέπληξαν το πανελλήνιο με την μαζική συμμετοχή τους και εξέλεξαν ,τον Πρόεδρο μας Νίκο Ανδρουλάκη.

Έναν χρόνο αργότερα, αυτή η αναγέννηση αποτελεί κάτι παραπάνω από επιθυμία των φίλων μας, των συντρόφων μας, των οπαδών μας σε όλη την Ελλάδα.

 

Σήμερα , ένα ισχυρό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δίνει λυσσαλέο αγώνα για να ανακόψει τη δυναμική και την πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης με συνεχείς στοχευμένες μεθοδευμένες επιθέσεις.

 

Το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο, στρατηγική και πρόγραμμα.

Όσα εμπόδια και να βάζουν, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

 

Άλλωστε το 2021 η αείμνηστη Δωδεκανήσια Φώφη Γεννηματά , είχε εξασφαλίσει την πολιτική μας ενότητα , είχε χαράξει την αυτόνομη πορεία , είχε αναδείξει την προοδευτική μας ταυτότητα , σήμερα το ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη , τους υποψήφιους βουλευτές, τα όργανα του, τα χιλιάδες στελέχη του , διεκδικεί πρωταγωνιστικό Ρόλο.

 

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα και από την Ακριτική Κω, την Δημοκρατική Κω που έδινε από τα μεγαλύτερα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ με δυναμισμό, με ενότητα, με ομοψυχία έναν αγώνα για τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την προοπτική της Νέας Γενιάς.

 

Έναν αγώνα εναντίον των εκπροσώπων ενός παρωχημένου μοντέλου διακυβέρνησης.

Έναν αγώνα για να αποδείξουμε ότι “δεν είμαστε όλοι το ίδιο”.

 

Να πείσουμε ότι η πολιτική μπορεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητά των πολιτών.

Όποτε και αν προκηρύξει τις εκλογές ο Πρωθυπουργός ένα είναι σίγουρο ότι το βράδυ των εκλογών θα ανατείλει ο πράσινος ήλιος της ελπίδας και της προοπτικής.

 

Καλό μας αγώνα!!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr