Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Συλληψεις σε ΚΩ, ΛΕΡΟ και ΚΑΛΥΜΝΟ (06-10-2023)

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Συλληψεις σε ΚΩ, ΛΕΡΟ και ΚΑΛΥΜΝΟ (06-10-2023)

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Λέρο

Την 06-10-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 48χρονος ημεδαπός διότι έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα θρυμματισμένων δισκίων χωρίς ιατρική συνταγή, -2,2- γραμμ. ηρωίνης, -3,3- γραμμ. κάνναβης, 530 ευρώ και μαχαίρι με λάμα -11- εκατοστά.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην Κάλυμνο

γιατί είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα (σύστημα) παρακολούθησης εξωτερικά της οικίας του το οποίο κατέγραφε και αποθήκευε κινήσεις πολιτών σε δημόσιο και γειτονικό ιδιωτικό χώρο. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα καταγραφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω – Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω

Την 06-10-2023 το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 06-10-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr