Βυθιζόμενη μπάρα στην 25ης Μαρτίου Είσοδος από Β. Παύλου, δίπλα στο Δημαρχείο, για κάτοικους και επαγγελματίες

Share This Post

Βυθιζόμενη μπάρα στην 25ης Μαρτίου

Είσοδος από Β. Παύλου, δίπλα στο Δημαρχείο, για κάτοικους και επαγγελματίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση βυθιζόμενης μπάρας στην είσοδο της οδού 25ης Μαρτίου, στην συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη, στο πλαίσιο του έργου δημιουργίας Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Δήμου Κω, για την αναβάθμιση του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες, που έχουν άδεια εισόδου στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετούνται από την οδό 25ης Μαρτίου, μπορούν να εισέρχονται από την οδό Β. Παύλου παραπλεύρως του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό βυθιζόμενες μπάρες θα τοποθετηθούν σε τρία σημεία του μικρού ιστορικού κέντρου της Κω, για τον έλεγχο εισόδου – εξόδου οχημάτων σε πεζόδρομους και πλατείες.

Τα τρία σημεία είναι:

– Β. Παύλου & Ιπποκράτους

– Ιπποκράτους & Περίδου (για είσοδο στην Πλατεία Κονίτσης)

– 25ης Μαρτίου & Κολοκοτρώνη.

Οι πολίτες που διέρχονται από τα προαναφερόμενα σημεία, όπου διενεργούνται εργασίες, και μέχρι την τοποθέτηση των μπαρών, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by