Βρέθηκε μετά από 10 μέρες ο Ντερβίσι Λιρτζάν – Είχε χαθεί στο δάσος Πλάκα της Αντιμάχειας

Share This Post

Βρέθηκε μετά από 10 μέρες ο Ντερβίσι Λιρτζάν – Είχε χαθεί στο δάσος Πλάκα της Αντιμάχειας

Τέλος καλό, όλα καλά για τον 50χρονο Ντερβίσι Λιρτζάν που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Οκτωβρίου 2022. Όπως ανακοίνωσε ο αδερφός του το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στο Ράδιο Πρώτο, βρέθηκε ο άνθρωπός του μετά από 10 μέρες στο δάσος της Αντιμάχειας.

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στην πυροσβεστική σε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε. Ο αδερφός μου είναι στο αμάξι και πηγαίνει προς νοσοκομείο». Σύμφωνα με τον κ. Αλτίν, το πρωί εντοπίστηκε στο δάσος. Σε πρώτη φάση του δόθηκε τροφή και διαπιστώθηκε ότι είχε χαθεί. Οδηγείται στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί και να δεχτεί την απαραίτητη φροντίδα. Να σημειωθεί ότι ήταν μεγάλη η συμβολή των πολιτών οι οποίοι είχαν ειδοποιήσει τις αρχές ότι είχαν δει τον 50χρονο στην ευρύτερη περιοχή της Αντιμάχειας. Στη συνέχεια η Πυροσβεστική, η αστυνομία, η πολιτική προστασία, εθελοντές επί πολλές ημέρες όργωσαν την περιοχή με τα ευχάριστα νέα της εύρεσης να φτάνουν σήμερα το πρωί.

Σάντυ Λαδικού

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by