Βράβευση στελεχών και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά

Share This Post

 

Βράβευση στελεχών και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά» και τα στελέχη του Κλειώ Καββαδά και Σταύρο Δρακίδη, βράβευσε, για το έργο τους στην στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους».

Η τιμητική βράβευση για το Κέντρο, τα στελέχη του και την Κω, αποδόθηκε με ομόφωνη απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας.

Το βραβείο παρέλαβε, για λογαριασμό του Δήμου Κω, η άμισθη Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σταματία Κανταρζή.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Το πρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία του Δήμου Κω με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους» υλοποιήθηκε στην Κω, από το 2020, διετές πρόγραμμα προάσπισης της υγείας σε ευάλωτες ομάδες αλλά και στο γενικό πληθυσμό, με τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων στην Αντιμάχεια και εμβολιασμών σε παιδιά Ρομά.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by