ΒΟΛΟΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ

Share This Post

ΒΟΛΟΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ

Στη συνάντηση, που πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, Σταμάτιο Βασιλειάδη, εκτέθηκαν τα διαχρονικά θέματα, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κω και οι υπόλοιπες δομές Υγείας της Κω.

Εδώ και 8 μήνες δεν υπάρχει παθολόγος ιατρός. Οι 4 οργανικές θέσεις είναι κενές. Από τις 40 οργανικές θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Κω, έχουν καλυφθεί μόλις 25.

Πρέπει να γίνει άμεση κάλυψη των κενών θέσεων με μετακινήσεις ιατρών από κεντρικά νοσοκομεία και ταυτόχρονα προκήρυξη όλων των κενών θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Προτείνεται η θεσμοθέτηση οικονομικών και άλλων κινήτρων για την κάλυψη θέσεων ιατρών στα νησιά μας, η ενίσχυση του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, η σύνταξη νέου σύγχρονου Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Κω και η ένταξη κατασκευής νέου νοσοκομείου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κω αποφάσισε να παραχωρήσει έκταση 34 στρεμμάτων για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στο νησί της Κω.

Δρ. Κατερίνα Βολονάκη

Δικηγόρος

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανησου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by