Βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες κόμβου Μακρυγιάννη

Share This Post

Βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες κόμβου Μακρυγιάννη

Σε βλάβη στην ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου του συστήματος οφείλεται η διακοπή λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο της οδού Μακρυγιάννη.

Συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, κατόπιν ελέγχου, διαπίστωσε ότι η βλάβη αφορά κάρτα εξόδου του κόμβου η οποία πρέπει να επιδιορθωθεί ή να αντικατασταθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συνεννόησης με την εταιρεία προμήθειας των υλικών του κόμβου, ώστε να διεκπεραιωθεί το ταχύτερο δυνατόν η αναγκαία διαδικασία για την επαναλειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης οι διερχόμενοι, πεζοί και οδηγοί, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by