Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας για Παιδιά, Εφήβους και Γονείς: Ονειρέψου, Πίστεψε, Στόχευσε, Πέτυχε!

Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας για Παιδιά, Εφήβους και Γονείς: Ονειρέψου, Πίστεψε, Στόχευσε, Πέτυχε!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ζηπαρίου διοργανώνει ένα ξεχωριστό βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας με θέμα «Ονειρέψου! Πίστεψε! Στόχευσε! Πέτυχε!». Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και γονείς, προσφέροντας την ευκαιρία για αυτογνωσία, ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

Εισηγήτρια της εκδήλωσης είναι η Νανά Συγκούνα, σύμβουλος ψυχικής υγείας και Life Coach, με μακρά εμπειρία στην υποστήριξη ατόμων όλων των ηλικιών. Μέσα από μια δημιουργική και διαδραστική προσέγγιση, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους, θα θέσουν στόχους και θα μάθουν να ξεπερνούν τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Μαρτίου, στις 17:00, στο Κτήμα Ακρανί (Τριανταφυλλόπουλου). Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν.

Αυτή η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ζηπαρίου επιδιώκει να προσφέρει στα παιδιά και τους νέους τα εργαλεία για να χτίσουν ένα δυνατό και αισιόδοξο μέλλον.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό ταξίδι αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω: Ενημέρωση πολιτών για τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω του πολύ υψηλού Κινδύνου Εκδήλωσης Πυρκαγιά σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου

  Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω: Ενημέρωση πολιτών για τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω του πολύ υψηλού Κινδύνου Εκδήλωσης Πυρκαγιά σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου Θέμα: Ενημέρωση πολιτών

Ενημέρωση

Στη μνήμη του Κων/νου – Νομικού (Μικέ) Κουλλιά μια πράξη αγάπης που χαρίζει ελπίδα σε όσους μάχονται με τον καρκίνο

Στη μνήμη του Κων/νου – Νομικού (Μικέ) Κουλλιά μια πράξη αγάπης που χαρίζει ελπίδα σε όσους μάχονται με τον καρκίνο ο Σάββατο 25/7 με τη

©2020 radioproto.gr