ΒΑΣΩ ΠΗ: «Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο της Δύναμης Αλλαγής.»

Share This Post

Με αφορμή την άφιξη στην Κω των δύο νέων λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής και πρώην πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έφτασαν στην Κω, δύο νέα λεωφορεία που ενισχύουν το στόλο της αστικής συγκοινωνίας.

Τα λεωφορεία που παραλαμβάνονται επισήμως τις επόμενες μέρες, αποκτήθηκαν μετά από ένα αδιάβλητο, και πεντακάθαρο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική αρχή Κυρίτση.

Ο διαγωνισμός αυτός δημοσιεύτηκε μέχρι την εφημερίδα διαγωνισμών της Ε.Ε. και ο ανάδοχος αναδείχτηκε μετά από Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Τα δύο νέα οχήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, Euro 6, με προδιαγραφές για ΑμεΑ και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας, εξυπηρετώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω.

Η συνολική προμήθεια ανέρχεται στις 389.360 € με ΦΠΑ, αφού η έκπτωση που επιτεύχθηκε έφτασε το 25% του προϋπολογισμού του διαγωνισμού.

Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο που έκανε η Δύναμη Αλλαγής ως Δημοτική αρχή στο νησί μας.»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by