ΒΑΣΩ ΠΗ: «Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο της Δύναμης Αλλαγής.»

Με αφορμή την άφιξη στην Κω των δύο νέων λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής και πρώην πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έφτασαν στην Κω, δύο νέα λεωφορεία που ενισχύουν το στόλο της αστικής συγκοινωνίας.

Τα λεωφορεία που παραλαμβάνονται επισήμως τις επόμενες μέρες, αποκτήθηκαν μετά από ένα αδιάβλητο, και πεντακάθαρο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική αρχή Κυρίτση.

Ο διαγωνισμός αυτός δημοσιεύτηκε μέχρι την εφημερίδα διαγωνισμών της Ε.Ε. και ο ανάδοχος αναδείχτηκε μετά από Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Τα δύο νέα οχήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, Euro 6, με προδιαγραφές για ΑμεΑ και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας, εξυπηρετώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω.

Η συνολική προμήθεια ανέρχεται στις 389.360 € με ΦΠΑ, αφού η έκπτωση που επιτεύχθηκε έφτασε το 25% του προϋπολογισμού του διαγωνισμού.

Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο που έκανε η Δύναμη Αλλαγής ως Δημοτική αρχή στο νησί μας.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

Πολιτική

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας Στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε. (INSULEUR) και

©2020 radioproto.gr