ΒΑΣΩ ΠΗ: «Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο της Δύναμης Αλλαγής.»

Share This Post

Με αφορμή την άφιξη στην Κω των δύο νέων λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής και πρώην πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έφτασαν στην Κω, δύο νέα λεωφορεία που ενισχύουν το στόλο της αστικής συγκοινωνίας.

Τα λεωφορεία που παραλαμβάνονται επισήμως τις επόμενες μέρες, αποκτήθηκαν μετά από ένα αδιάβλητο, και πεντακάθαρο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική αρχή Κυρίτση.

Ο διαγωνισμός αυτός δημοσιεύτηκε μέχρι την εφημερίδα διαγωνισμών της Ε.Ε. και ο ανάδοχος αναδείχτηκε μετά από Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Τα δύο νέα οχήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, Euro 6, με προδιαγραφές για ΑμεΑ και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας, εξυπηρετώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω.

Η συνολική προμήθεια ανέρχεται στις 389.360 € με ΦΠΑ, αφού η έκπτωση που επιτεύχθηκε έφτασε το 25% του προϋπολογισμού του διαγωνισμού.

Οι πολίτες της Κω, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια, το έργο που έκανε η Δύναμη Αλλαγής ως Δημοτική αρχή στο νησί μας.»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by