Βανδαλισμοί και κλοπές κάθε βράδυ στις δημοτικές τουαλέτες στην πόλη της Κω

Βανδαλισμοί και κλοπές κάθε βράδυ στις δημοτικές τουαλέτες στην πόλη της Κω

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώνονται τις τελευταίες 10 ημέρες στις δημοτικές τουαλέτες του δήμου Κω στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες στις τελευταίες ημέρες κατά τις βραδινές ώρες επισκέπτονται τις δημοτικές τουαλέτες που λειτουργούν με αυτόματο σύστημα και σπάνε ότι βρουν μπροστά τους. Έχουν σπάσει τα αυτόματα μηχανήματα, τις πόρτες ακόμη και τους τοίχους. Μάλιστα κατάφεραν να αποσπάσουν και ένα σεβαστό ποσό περίπου 1.000€.

Σήμερα το πρωί οι δημοτικοί υπάλληλοι του δημαρχείου ήρθαν αντιμέτωποι με το φαινόμενο του βανδαλισμού αφού οι δράστες το Σαββατοκύριακο μπήκαν στο δημαρχιακό μέγαρο και προκάλεσαν μεγάλες φθορές στις εκεί τουαλέτες. Επίσης έχουν διαρρήξει και έχουν αποσπάσει χρήματα από τις τουαλέτες στην δημοτική αγορά, στην καμάρα στο κάστρο και στο ισόγειο του δήμου Κω.

Αξιόπιστες πηγές της εφημερίδας μας εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία φύλαξη ούτε δημοτική ούτε ιδιωτική ούτε δημόσια κατά τις βραδινές ώρες σε δημόσια κτίρια. Έτσι οι δράστες τις τελευταίες ημέρες δρουν ανενόχλητοι παρά το γεγονός ότι η παρουσία τους και οι βανδαλισμοί τους είναι πλέον μια καθημερινή υπόθεση. Να τονιστεί ότι η αστυνομία ερευνά το θέμα των διαρρήξεων και βανδαλισμών στις δημοτικές τουαλέτες της πόλεως Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr