Βακούφ : Ευχαριστήριο για το Κουρμπάν Μπαϊράμι

 

Βακούφ : Ευχαριστήριο για το Κουρμπάν Μπαϊράμι

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαϊράμι, ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω παρέθεσε καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον όμορφο χώρο του καφέ «Νησί».

Με γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ, απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δώρο από το ΔΣ. του Βακούφ Κω.

Στο άνοιγμα της εκδήλωσης η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, έδωσε τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό για τα έργα του Βακούφ Κω καθώς και στις εξελίξεις όσων αφορά την αποκατάσταση  των Τεμενών  που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό.

Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού κα. Σέβη Βλάχου, τον διοικητή ΚΥΤ Κω Ιωάννη Φραγκούλη, την εντεταλμένη σύμβουλο πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Σταματία Κανταρζή, την δικηγόρο Βασιλείου – Πουλιού Ν. Διόνη – Άλκηστις, τον δικηγόρο Άρη Γιαννάκο και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ       

Με εκτίμηση, 

Κυριάκης Αλέξανδρος
Γραμματέας Βακούφ Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr