Βακούφ : Ευχαριστήριο για το Κουρμπάν Μπαϊράμι

Share This Post

 

Βακούφ : Ευχαριστήριο για το Κουρμπάν Μπαϊράμι

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαϊράμι, ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω παρέθεσε καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον όμορφο χώρο του καφέ «Νησί».

Με γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ, απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δώρο από το ΔΣ. του Βακούφ Κω.

Στο άνοιγμα της εκδήλωσης η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, έδωσε τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό για τα έργα του Βακούφ Κω καθώς και στις εξελίξεις όσων αφορά την αποκατάσταση  των Τεμενών  που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό.

Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού κα. Σέβη Βλάχου, τον διοικητή ΚΥΤ Κω Ιωάννη Φραγκούλη, την εντεταλμένη σύμβουλο πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Σταματία Κανταρζή, την δικηγόρο Βασιλείου – Πουλιού Ν. Διόνη – Άλκηστις, τον δικηγόρο Άρη Γιαννάκο και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ       

Με εκτίμηση, 

Κυριάκης Αλέξανδρος
Γραμματέας Βακούφ Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by