Β΄ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΙΜΕΛΑΣ”

Share This Post

Β΄ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΙΜΕΛΑΣ”

A.Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1ου τουρνουά βετεράνων ΚΩ « ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΙΜΕΛΑΣ» Ανακοινώνει ότι το 1ο τουρνουά που θα διεξάγετο αύριο και μεθαύριο υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ και σε συνδιοργάνωση με GIAFKASPORTS και ΠΑΟΚ ΚΩ, θα μετατεθεί και θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο πρόγραμμα και κλήρωση στο «παλιό στάδιο Ανταγόρας» στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα που θα είναι εφικτή και η έλευση της ομάδας της Ρόδου, και η φιλοξενία της!

Υπενθυμίζουμε την κλήρωση που έχει ήδη γίνει:

MIKTH ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΩ-ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΩΝ ΚΩ

BETEΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ ΚΩ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΡΟΔΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑ

Β. Για το β΄κύπελο βετεράνων που είναι σε εξέλιξη, προγραμματίστηκε ο α΄ημιτελικός μεταξύ των ομάδων ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ την Πέμπτη 16/3 ώρα 6.30μ στο «παλιό στάδιο Ανταγόρας».

Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΚΩ-ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ θα προγραμματιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα διεξαχθεί ώστε οι τελικοί να γίνουν στις 25/3 όπως είχαν προαναγγελθεί!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by