Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Toυρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Κώστα Ανδρουλή

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Toυρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Κώστα Ανδρουλή

Υπό το βλέμμα του Κώστα Ανδρουλή προπονούνται και αγωνίζονται τα παιδιά του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω αφού ο Γιάννης Μανούσογλου έχει τοποθετήσει στον πάγκο των γηπεδούχων φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Κώστα που πέρασε αρκετά χρόνια απ’ την ζωή δίνοντας γνώσεις και ερεθίσματα στα παιδιά των ακαδημιών ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και σήμερα πέρασαν απ’ τα χέρια του.

Μάλιστα στις 10 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει και ένα τουρνουά στην μνήμη του για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-6, Κ-8 και Κ-10 με την συμμετοχή και ομάδων από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Μάλιστα ο στόχος του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω είναι παράλληλα με τις φιλικές αναμετρήσεις στην μνήμη του Κώστα Ανδρουλή να μαζευτούν και τρόφιμα ενόψει και των εορτών για να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr