Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω : «Ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία σας»

Share This Post

 

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω : «Ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία σας»

Aνακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τίμησαν με την παρουσία της την εκδήλωση των εγκαινίων το Σάββατο που μας πέρασε.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή εγκαινίων του νέου μας γηπέδου. Ήταν ένα όμορφο πρωινό, γεμάτο παιδικά χαμόγελα. Η χαρά των παιδιών και η εμπιστοσύνη των γονιών τους μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ονείρου μας και φυσικά τον Άγγελο Μπασινά για την παρουσία του, την Πόπη Δανελλάκη για την παρουσίαση της, τον Γιώργο Πίτση για το στήσιμο της εκδήλωσης και τα ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by