ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΠΑΠ

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΠΑΠ

Αγαπητοί φιλοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι ο σύλλογος μας χάρη στην εξαιρετική οργάνωση και προσπάθεια όλων μας, αξιολογήθηκε και επιλέχθηκε για 4η συνεχόμενη από τον ΟΠΑΠ για να συμμετέχει στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Πέρα από το γεγονός της διάκρισης, ως μια από τις 50 καλύτερες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, η συνεργασία αυτή προσφέρει μια σειρά από προνόμια στα μέλη του συλλόγου όπως δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη, επιμορφωτικά σεμινάρια σε προπονητές και γονείς, συμμετοχή σε δράσεις σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν παροχή υλικού κτλ.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, διότι πέρα από την εμπιστοσύνη που εισπράττουμε καθημερινά, έρχεται ένας τεράστιος οργανισμός όπως ο ΟΠΑΠ, για να πιστοποιήσει και να επιβραβεύσει αυτή την προσπάθεια.

Λεπτομέρειες του προγράμματος, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.opapcsr.gr/athlitikes-akadimies/athlitikes-akadimies-opap/

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr