ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της τοξοβολίας

Share This Post

 

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της τοξοβολίας

Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

Το τμήμα τοξοβολίας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, πραγματοποιεί καθημερινά τις προπονήσεις των αθλητών του και πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Ο κύριος  Δημήτρης Καϊμάκης και η κυρία Ματίνα Τουμπανιάρη, καταξιωμένοι προπονητές τοξοβολίας,  είναι συνεχώς δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες τους ,  σε κάθε προπόνηση, ούτως ώστε να τους παρέχουν αδιάλειπτα τις πολύτιμες γνώσεις τους και να τους εντρυφήσουν στα μυστικά του αθλήματος.  
Οι προσδοκίες τους μεγάλες όπως και η αγάπη τους για το  άθλημα της τοξοβολίας ,ευελπιστώντας παράλληλα,  ότι η πρόοδος του στην Κω και στη Δωδεκάνησο με την προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα της  τοξοβολίας, θα έχει συνεχή ανοδική πορεία.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by