ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της τοξοβολίας

 

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της τοξοβολίας

Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

Το τμήμα τοξοβολίας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, πραγματοποιεί καθημερινά τις προπονήσεις των αθλητών του και πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Ο κύριος  Δημήτρης Καϊμάκης και η κυρία Ματίνα Τουμπανιάρη, καταξιωμένοι προπονητές τοξοβολίας,  είναι συνεχώς δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες τους ,  σε κάθε προπόνηση, ούτως ώστε να τους παρέχουν αδιάλειπτα τις πολύτιμες γνώσεις τους και να τους εντρυφήσουν στα μυστικά του αθλήματος.  
Οι προσδοκίες τους μεγάλες όπως και η αγάπη τους για το  άθλημα της τοξοβολίας ,ευελπιστώντας παράλληλα,  ότι η πρόοδος του στην Κω και στη Δωδεκάνησο με την προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα της  τοξοβολίας, θα έχει συνεχή ανοδική πορεία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Με επιτυχία και ισχυρά μηνύματα η ημερίδα του Ομίλου Κουλλιάς για την ψυχική υγεία στην εργασία και οικογένεια

      Με επιτυχία και ισχυρά μηνύματα η ημερίδα του Ομίλου Κουλλιάς για την ψυχική υγεία στην εργασία και οικογένεια   Με εξαιρετική επιτυχία

©2020 radioproto.gr