ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Σαν παμπαίδες στο Παιδικό, σαν παίδες στο Εφηβικό και τώρα σαν έφηβοι στο Ανδρικό!!

ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Σαν παμπαίδες στο Παιδικό, σαν παίδες στο Εφηβικό και τώρα σαν έφηβοι στο Ανδρικό!!

Ανατρεχοντας πίσω στο 2019, με την ίδρυση του ΕΣΠΕΡΟΥ, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που τέθηκαν και όραμα του νεοσύστατου τότε Συλλόγου ήταν, παιδιά της Ακαδημίας μας να αποτελέσουν αργότερα τα μέλη της ανδρικής ομάδας του Έσπερου.
Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται λοιπόν σήμερα να μας δικαιώσει, για τις υποσχέσεις που συνεχίζουμε να τηρούμε αδιάλειπτα εδώ και 4 χρόνια αποδεικνυοντας το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, την υπευθυνότητα και την προσήλωση προς το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τα παιδιά που ασχολούνται με αυτό. 
Η χαρά και η συγκίνηση όλων εμάς, μικρών και μεγάλων, που ανήκουμε στην οικογένεια του Εσπερου, είναι λοιπόν τεράστια σήμερα, που τα “παιδιά μας” θα συνθεσουν την ομάδα που πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του Έσπερου στο πρωτάθλημα Ανδρών. 
Πάντα – από το ξεκίνημα – ήσασταν……… τα “μικρά”! 
Σαν παμπαίδες στο Παιδικό, σαν παίδες στο Εφηβικό και τώρα σαν έφηβοι στο Ανδρικό!!! Είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς!
Καλή σας επιτυχία! Απολαύστε το!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr