ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Μεγάλη νίκη (60-50) πέτυχαν οι παίδες μας επί του Κερκυραϊκού την τελευταία αγωνιστική της 3ης σαιζόν του Promitheas Patras Tournaments “Ανδρέας Μελιγδής”.

ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Μεγάλη νίκη (60-50) πέτυχαν οι παίδες μας επί του Κερκυραϊκού την τελευταία αγωνιστική της 3ης σαιζόν του Promitheas Patras Tournaments “Ανδρέας Μελιγδής”.

Μεγάλη νίκη (60-50) πέτυχαν οι παίδες μας επί του Κερκυραϊκού την τελευταία αγωνιστική της 3ης σαιζόν του Promitheas Patras Tournaments “Ανδρέας Μελιγδής”.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να επιβάλει το ρυθμό της και πιέζοντας στην άμυνα έκλεισε το 1ο δεκάλεπτο με 22-14.
Παρότι προηγηθήκαμε με 12 πόντους διαφορά (29-17), ο Κερκυραϊκός αντέδρασε και το ημίχρονο τελείωσε  με 32-29 υπέρ μας. 
Η τελευταία φορά που ο Κερκυραϊκός πέρασε μπροστά (33-34), ήταν στις αρχές του 3ου δεκάλεπτου.
Απο το 25ο λεπτό η ομάδα μας δεν έχασε καμία στιγμή το προβάδισμά της και παίζοντας αποφασιστικά, διατήρησε διαφορά ασφαλείας μέχρι το τελικό 60-50.
Ο τελικός απολογισμός της ομάδας σε ένα  υψηλού επιπέδου πανελλήνιο τουρνουά στο Promitheas Park, με δύο νίκες ( ΟΦΗ, Κερκυραϊκός) και δύο ήττες (ΑΕΚ, Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα), είναι εξαιρετικός.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και 
τους προπονητές μας για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την απόδοση και την συμπεριφορά τους ομαδική και ατομική, καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, εντός και εκτός γηπέδων. 
Με ταπεινότητα και πίστη στις δυνάμεις τους, οι αθλητές μας απέσπασαν θετικά σχόλια από το παρευρισκόμενο μπασκετικό κοινό και τιμώντας το σήμα που φορούν έκαναν τον Σύλλογο μας υπερήφανο για μία ακομα φορά, πηγαίνοντας τον ακόμα ενα βήμα μπροστά. 
Δεκάλεπτα 
22-14, 32-29 (ημ), 44-37, 60-50
Έσπερος Κω
(Χατζηστέργος- Καπλανίδης) : 
Ποταμιάνος, Δρεττάκης, Χατζηστέργος Π., Τασούλης , Σπατιώτης 6, Χλαπάνης 2, Χατζηστέργος Θ. 9, Λαουμζής 3(1), Πουλιού 7, Παπαχρόνης 2, Βελισσαρίου 2, Χότζα 16, Χατζηστεργος Μ. 13(3)
Κερκυραϊκός (Κονιδάρης): 
Κουλούρης 9, Νικόλας Π. 5, Γεωργίου, Ευθυμίου, Ρίζος 2, Τερμπιώνης 8, Τσιμπούλης, Πούλης 8, Νικόλας Μ. 2, Παγκράτης, Μάμαλος, Αθανασίου, Ρέβης 11(3), Γιόκα 2, Βλαχόπουλος 3

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr