Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπής για μασάζ στην Κω Την 10-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη σε παραλία της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 35χρονη αλλοδαπή η οποία παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω Την 10-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Κω με ποινή φυλάκισης -1- έτους, -4- μηνών και -6- ημερών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Κω Την 11-08-2019 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για ζωοκτονία στη Λέρο Την 11-08-2019 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 61χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβη σε παράνομη σφαγή – τεμαχισμό -10- ζώων από κοπάδι αιγοπροβάτων.

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στην Κω Την 11-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 27χρονη αλλοδαπή που συνόδευε ένα παιδί, η οποία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by