Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”: Εκπαιδευτικό σεμινάριο “OI ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ”

Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”: Εκπαιδευτικό σεμινάριο “OI ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ”

Η Αστική Εταιρεία ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, το Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00-13:00, στην αίθουσα της Εβραϊκής Συναγωγής Κω, Αλεξάνδρου Διάκου 4, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: “OI ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ”.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και Καθηγητές και αφορά την παράδοση (δηλαδή τον τρόπο που προσλαμβάνουμε την παράδοση σήμερα, την παρουσία της παράδοσης στη ζωή μας, τον τρόπο με τον οποίον παραδίδεται και λειτουργεί, καθώς και τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της) και σκοπός είναι η ουσιαστικότερη συμβολή των Εκπαιδευτικών στον παιδαγωγικό της ρόλο.

Την δε Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, στον ίδιο χώρο και ώρα 11:30-13:00 διοργανώνεται εκδήλωση με τίτλο: ”H ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”.

H Eκδήλωση απευθύνεται στο κοινό της Κω και σκοπό έχει να παρουσιασθεί και να συζητηθεί ποιο είναι το περιεχόμενο της παράδοσης και πως μπορούμε να το αποκωδικοποιήσουμε και να το αντιληφθούμε σήμερα.

Oμιλητής ο κύριος Γεώργιος Μέσκος, Μηχανολόγος-Μηχανικός ΑΠΘ και Διδάκτωρ Θεολογίας, συγγραφέας του βιβλίου “O BYΖΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ”.

Την ίδια ημέρα και ώρα, μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Αστική Εταιρεία ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ θα τιμήσει το Λύκειο Ελληνίδων, Παράρτημα Κω, το Λύκειο Ελληνίδων, Παράρτημα Κω και τον Πνευματικό Όμιλο Κώων “O Φιλητάς”, ως αναγνώριση της πολυετούς και συνεπούς προσφοράς τους στον Πολιτισμό και την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr