Ασημένιο το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο για τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Share This Post

Ασημένιο το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο για τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ο Κωαός Αθλητισμός ήταν παρόν για άλλη μια φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς με τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟο οποίος πάντα σε αθλητικό επίπεδο εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντοτο οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2628 Σεπτεμβρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με συμμετοχή η οποία ξεπέρασε τους 1200 αθλητές –τριες.

Ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετείχε με τους:

1.       Γιώργο ΣΤΑΜΑΤΗ

2.       Νίκο ΠΛΑΓΓΕΤΤΗ

3.       Χαράλαμπο ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ

4.       Μαρία ΝΤΙΝΩΡΗ και

5.       Μιλένα ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ

Οι καλύτεροι δείχνουν την αξία τους πάντα κόντρα στους … καλύτερους, και αυτό ακριβώς κάνει και ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τη συμμετοχή του στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο κατακτώντας τρία (3) ασημένια μετάλλια. 1). Γιώργος ΣΤΑΜΑΤΗΣ, 2). Νίκος ΠΛΑΓΓΕΤΤΗΣ και 3). Χαράλαμπος ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ, μέσα από σημαντικές νίκες έφτασαν στον τελικό αγώνα τις κατηγορίας τους και κατέλαβαν το ασημένιο μετάλλιο.

Μαρία ΝΤΙΝΩΡΗ και Μιλένα ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ, ξεκίνησαν με νίκες στις κατηγορίες τους και έφτασαν στο κατώφλι του βάθρου χωρίς να γευτούν ένα μετάλλιο, αποκομίζοντας σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες.

Κρίνοντας από τις συμμετοχές όλων των αθλητών μας και τις επιτυχίες τους σε πανελλήνιο επίπεδο το μέλλον μοιάζει ευοίωνο για τον Κωακό αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες μας, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στο πανέμορφο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Απάντηση του Δήμου στο “Όραμα”: Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές

Απάντηση του Δήμου στο “Όραμα”: Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη των δημοτών, επικεφαλής

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by