Αρχίζουν στις 7 Φεβρουαρίου 2020 οι εμβολιασμοί του Προγράμματος Bomar της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ

Share This Post

 

 

 

 

Αρχίζουν στις 7 Φεβρουαρίου 2020 οι εμβολιασμοί του Προγράμματος Bomar της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ

Πρόγραμμα Bomar

Αρχίζουν στις 7 Φεβρουαρίου 2020 οι εμβολιασμοί του Προγράμματος Bomar της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ . Το Πρόγραμμα άρχισε να οργανώνεται από τον Σεπτέμβριο 2019, όταν η Ελληνική Πολιτεία και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παρακάλεσαν την Περιφέρεια να συνδράμει στο επείγον και σοβαρό ζήτημα των εμβολιασμών μικρών προσφυγόπουλων ηλικίας 1-5 ετών (συνοδευόμενων και ασυνόδευτων).

Η πρώτη φάση των εμβολιασμών γίνεται στην Κω σε 250 περίπου παιδάκια ηλικίας 1-5 ετών, το τριήμερο,7, 8 και 9 Φεβρουαρίου από ειδική Εθελοντική Ομάδα Γιατρών και Φαρμακοποιώνμε την υπόδειξη και στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ο οποίος και χορήγησε την σχετική άδεια στο Ροταριανό Κοινοτικό Σώμα για την Πρόληψη και Θεραπεία Ασθενειών που συστάθηκε για το σκοπό αυτό. Επικεφαλής του Προγράμματος είναι η πΔ ιατρός Μαριάννα Καλοειδά .

Το πρόγραμμα εκτός του σημαντικού ανθρωπιστικού χαρακτήρα, θεωρείται ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην διαφύλαξη της υγείας της τοπικής μας κοινωνίας που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από το βάρος των μεταναστευτικών ροών.

Για τον σκοπό αυτό θα μας έδινε μεγάλη χαρά η παρουσία και κάλυψη από το μέσο σας η συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από τους υπευθύνους του προγράμματος και του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας (στην οποία και ανήκει ο Ροταριανός Όμιλος Κω) στο ξενοδοχείο KOS AKTI σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 15.15.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by