Αρετή Κασάπη energy coach : Ανοίγοντας τους εσωτερικούς μας χώρους και η ενσωμάτωση της ψυχής (ηχητικό)

Share This Post

 

Αρετή Κασάπη energy coach : Ανοίγοντας τους εσωτερικούς μας χώρους και η ενσωμάτωση της ψυχής (ηχητικό)

Η άνοιξη είναι μία εποχή που σηματοδοτεί την αλλαγή στην φύση, στον άνθρωπο, στην ενέργεια και στις συχνότητες. Το τώρα ( nowness) συνδέεται απόλυτα με τις συχνότητες και την δημιουργία μέσω της δόνησης.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο η Αρετή Κασάπη μίλησε για όλα αυτά αλλά και την βιοχημία του σώματος καθώς διανύουμε την εποχή του συναισθήματος και των μεγάλων ηθικών αξιών.

Αναφέρθηκε στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο την ευθύνη σε σχέση με την ενσωμάτωση και την θεϊκή τάξη. Εξήγησε το πως μπορεί κανείς να φτάσει στις συχνότητες της καρδιάς του χτίζοντας παράλληλα ένα θεμέλιο στις υψηλότερες συχνότητες της δημιουργίας του σύμπαντος.

Εξήγησε τα ενεργειακά κλειδιά και πως ένας ενεργειακός καθαρισμός τόσο του χώρου όσο και του ατόμου, μπορεί να φέρει την μεγάλη αλλαγή.

Η Αρετή Κασάπη είναι Energy coach που ειδικεύεται και στον ενεργειακό καθαρισμό χώρων, ενηλίκων και παιδιών προκειμένου να απομακρυνθούν οι βλαβερές συχνότητες και ενέργειες του παρελθόντος. Όλα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν εξ αποστάσεως.

Η τιμές των Grace Integrity® Clearing είναι παγκοσμίως οι ίδιες.

 

       Για περισσότερες πληροφορίες:

               www.areti-kasapi.com

          Αρετή Κασάπη

              5D Ambassador της Νέας Ενέργειας & Energy Coach

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by