Θέμα: “Από την Παρασκευή 2 Αυγούστου τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάζονται για την αποκατάσταση του κεντρικού αγωγού ακαθάρτων μπροστά από το Επαρχείο”

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το απόγευμα, διαπιστώθηκε υπερχείλιση στο φρεάτιο ακαθάρτων μπροστά από τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Άμεσα έσπευσε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ και με την παρουσία του Προέδρου της επιχείρησης έγιναν ενέργειες αποκατάστασης.

Το Σάββατο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ένα απλό πρόβλημα αλλά μεγαλύτερου μεγέθους ζημιά που παρέπεμπε σε ζημιά του κεντρικού αγωγού.

Από τις 6πμ την Κυριακή μέχρι αργά τα συνεργεία εργάστηκαν εντατικά προκειμένου να επισκευαστεί ο αγωγός, όπως και έγινε.

Τα συνεργεία και σήμερα Δευτέρα εργάζονται σε όλο το τμήμα του κεντρικού αγωγού στην περιοχή, αφού φαίνεται ότι μεγάλο τμήμα του έχει υποστεί ζημιά.

Ο αγωγός που έχει κατασκευαστεί την περίοδο κατασκευής των δικτύων, προφανώς υπέστη ζημιά από τον σεισμό που επιβαρύνθηκε από την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Στη δήλωση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης αναφέρει:

“Η ζημιά στον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης είναι αρκετά μεγάλη και σε ένα τμήμα του που προσδιορίζεται στα 50 περίπου μέτρα. Ήδη

αποκαταστήσαμε ένα μέρος του και συνεχίζουμε σήμερα πιθανά και αύριο Τρίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που δουλεύουν πολύ σκληρά για να φτιαχτεί η ζημιά και να ζητήσω την κατανόηση των συμπολιτών μας για την αναστάτωση αυτών των ημερών στην κυκλοφορία των οχημάτων.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by